Skap atmosfære med RWB-teknologi

Artemide Gople.jpg
 

Denne vakre, enkle lampen i glass er munnblåst og fremstilt i henhold til en tradisjonell Veneziansk produksjonsteknikk. En LED-RWB-belysningsteknologi (red-white-blue) bidrar til optimale forhold for mennesker og gode vekstforhold for planter. Lampene fåes i hvit, blå, bronse, kobber og sølv overflate. Lyskildene er varmhvit (2700K) og multifarget. Beleggteknologien er den mest miljøvennlige metoden for denne typen av metalloverflatebehandling. Fargen er mer transparent på den nedre delen av glasset.

Lampene heter Gople og er designet av BIG, Bjarke Ingels Group, for Artemide. De ble tildelt prisen Best-of-Year Award 2018 fra Interior Design for lampen. Gople har også vunnet “The Muuuz International Awards” (MIAW). RWB-belysningsteknologien er utviklet av Artemide.

 
Artemide Gople 2.jpg

Urban Jungle!

 
Urban Jungle - Holmen.jpg

Grønne planter øker trivselen og renser luften! De gjør oss også gladere, mindre stresset og mer effektive! 

Planter produserer oksygen, som gjør oss mere opplagte, de tilfører luften fuktighet og de absorberer lyd. Noen forslag til flotte, lettstelte planter med store blader er Gummifiken og Fiolinfiken! De trenger ikke mye vann, men gi dem en god porsjon når du først vanner dem! 

Bring mer grønt inn i hverdagen og få en bedre livskvalitet!

Bildet er tatt hos Holmen på Nordic Living.

 
 

Mykere rom med tekstiler

 

Å bruke mye tekstiler som pledd, tepper og puter som en del av interiøret er i tiden nå. Det gir rommet et mykere utrykk, og er flott å bruke dersom man ønsker en forandring, eller hvis man ønsker å endre fargeuttrykket i et rom.

Bruk interiør i samme fargenyanser for å få en helhet i interiøret ditt! Dette er teppet Ombré-effect Rug, med bl.a. 48% viscose og 21% bomull fra ZARA Home.

 

Små grep kan skape stor forandring

 
HAY J104 Chair.jpg

Ved hjelp av noen enkle grep kan du få et mere spennende uttrykk i hjemmet ditt! Et eksempel for å skape variasjon og kontrast er denne stolen J104, som er en mellomting mellom lounge-stol og spisestuestol. Den er designet av Jørgen Bækmark for HAY. Det danske merket er anerkjent i Skandinavia og lager kvalitetsprodukter som fungerer i hverdagen. De organiske formene gjør at stolen blir et hyggelig møbel samtidig som den har et minimalistisk preg. Et morsomt og praktisk tilskudd til stuen!  

 

F&B Blazer varmer på en grå høstdag

 
FARROW & BALL - BLAZER

FARROW & BALL - BLAZER

FARROW & BALL - DE NIMES

FARROW & BALL - DE NIMES

Blazer er en varm, herskapelig rødfarge, som er flott for å skape oppmerksomhet og munterhet. Den er spennende med kontrastfargen De Nimes, som er en av de nye fargene denne høsten fra Farrow & Ball. Nedenfor ser man et eksempel på hvor lunt og varmt fargen gjør et rom. Det er en farge som med fordel kan brukes for eksempel i en gang eller et bibliotek!

Bilde fra:  Farrow & balls

Bilde fra: Farrow & balls

 

Nye farger 2018 fra Farrow & Ball

 
FARROW & BALL - DE NIMES

FARROW & BALL - DE NIMES

FARROW & BALL - BLAZER

FARROW & BALL - BLAZER

FARROW & BALL - DOWN PIPE

FARROW & BALL - DOWN PIPE

Fargen De Nimes er en av de nye hos Farrow & Ball denne høsten. Det er en blå-grønn farge med en god del sort, som gjør at den blir spennende og gir rommet karakter! Fargen er inspirert fra arbeidsklær fra den franske byen Nîmes og er en denim-blå fargetone. Det kan være en morsom “fun fact” å fortelle hvis du har lyst til å male den på veggen hjemme! 


FARROW & BALL - LIGHT BLUE

FARROW & BALL - LIGHT BLUE

FARROW & BALL - SCHOOL HOUSE WHITE

FARROW & BALL - SCHOOL HOUSE WHITE

FARROW & BALL - CHARLESTON GREY

FARROW & BALL - CHARLESTON GREY

School House White er en myk og varm nyanse av hvit. Denne hvitfargen er tidløs, og er en flott farge å bruke i hjemmet. Navnet kommer av at fargen minner om hvitfargen som ofte bruktes på eldre skoler. Dette kan være en hvitfarge hvis du ønsker en varmere atmosfære enn det ren hvit gir!


FARROW & BALL - PAEAN BLACK

FARROW & BALL - PAEAN BLACK

FARROW & BALL - PREFERENCE RED

FARROW & BALL - PREFERENCE RED

FARROW & BALL - GREEN BLUE

FARROW & BALL - GREEN BLUE

Paean black er også en av de nye fargene fra Farrow & Ball. Denne rødbaserte sortfargen gir en intim følelse i moderne hjem. Dette er en flott farge å bruke hvis du ikke vil ha en helt sort overflate, men myke den opp med et varmt innslag. Verdt å teste ut hvis du vil ha en litt annerledes vri på en mørk vegg!

 

Androgyne Side Table - fleksibelt møbel

 

Dette tidløse bordet er designet av Danielle Siggerud som er norsk designer men bosatt i København. Bordet er stilrent, understellet på bordet er laget av lakkert stål, og overflaten er av marmor. Dette passer perfekt inn i stuen, men også på soverommet, bordet vil passe inn i hjemmet ditt uavhengig om du ønsker å bytte stil eller andre møbler.

Bilder hentet fra menu.as

Det morsomme med dette bordet er at tanken bak dette var opprinnelig designet og ment for cafèn Menu Space. De så raskt at dette var noe folk elsket derfor valgte de å produsere dette bordet slik at fler kunne få tak i det.

Bilder hentet fra: menu.as

// Faye Interiørarkitekter