REFERANSER

...fra noen av våre kunder:


LEILIGHET FRA 1928 PÅ MAJORSTUA

Jeg kom i kontakt med Inger i anledning ombygging av en leilighet fra 1928, sommeren 2017. 
Leiligheten var en 3-roms som skulle gjøres om til en 4-roms, den hadde et knøttlite bad og en forstue/et bibliotek som kun var en slags gjennomgang til stuene som lå på rad.

Inger så løsninger som jeg aldri i livet hadde kommet på selv. Hun leverte tekniske tegninger og 3D-bilder kjapt, slik at entreprenørene kunne sette i gang. I tillegg kom hun med konkrete forslag til toalett, møbler mm. Tegningene var av arkitektonisk kvalitet, med mm-mål - slik at snekkerne kunne bruke de som arbeidsplan, samt at alt er klart til å sende til plan- og bygg.  

Vi har nå fått det ekstra soverommet vi trengte, vi har fått 2(!!) bad - ett stort i forstuen og ett lite i det tidligere badet, samt en ny passasje gjennom til stuene samt rikelig med skapplass. Det lekre kjøkkenet/spisestuen som hun tegnet inn i den ene stuen er et yndet samlingspunkt for familien. Og belysningsideene hennes ble så vakre!

Nå mangler det bare å sette i gang med uteområdet hun tegnet på baksiden av leiligheten. 
Inger er utrolig behagelig å jobbe med og hun leverer raskt. Hun kan levere alt fra farger og totalpakke til små planløsningsforslag. 

Jeg kan ikke annet enn å takke for super jobb, og anbefale deg på det varmeste, Inger!

Tale R. Johnsen


LEILIGHET PÅ SKØYEN

Inger Faye hjalp oss med planløsning, kjøkkendesign, lyssetting og farger da vi renoverte stue og kjøkken samt bygget et nytt rom. Inger utfordret oss allerede på befaring med konstruktive forslag, og vi endte opp med en mye bedre planløsning enn vi først hadde tenkt. Inger er behagelig å jobbe med, og lytter til våre ønsker og prioriteringer. Hun kom med forslag til lyselementer, møbler og små endringer underveis, noe vi satt veldig pris på.

Vi synes Inger leverte over forventning, og hun virker genuint interessert i å lage et perfekt resultat på beste måte.Espen Medbø


LEILIGHET PÅ SKØYEN

Inger hjalp oss i forbindelse med rehabilitering av vår leilighet. Hun bidro til gode valg i forhold til planløsning, materialer, farger og belysning.

Det var hyggelig å samarbeide med Inger - hun var lydhør for våre ønsker, samtidig som hun så muligheter vi selv ikke så.
Vi er meget fornøyd med resultatet og trives veldig godt i leiligheten vår.

Hilsen Hilde og Dag


Jeg har hatt den gleden av å samarbeide med Inger og Floorplan når jeg skulle totalrenovere min leilighet. Hun tenker gode og praktiske løsninger – og vi jobbet sammen på en veldig god måte. Det å ha Inger å kunne lene seg på i en slik prosess var mye verdt for meg. Inger er behagelig, profesjonell og meget nøyaktig.

Jeg måtte reise bort når arbeidet skulle gjøres, og Inger fulgte opp håndverkere slik at tidsplanen holdt og alt ble etter planen. Jeg kan gi mine beste anbefalinger.

Med vennlig hilsen
Vibeke Sundene

LEILIGHET PÅ FREDENSBORG


Da vi skulle gjøre om hele første etasje fra en separat leilighet til et stort kjøkken og allrom, kom Inger med gode og kreative løsninger som gjorde at vi fikk akkurat det vi var ute etter. 

Inger leverte alle tegninger som avtalt og var tilgjengelig for våre spørsmål under hele prosessen. Vi anbefaler absolutt Inger og Floorplan!

 Svein Robert Stenbro

ENEBOLIG I LIERBYEN


Mats og jeg kontaktet Inger Faye i forbindelse med leilighetskjøp på prospekt. Leiligheten hadde ikke peis, noe vi ønsket samt at vi ønsket endringer på standard kjøkkenløsning. Peisen skulle fungere som romdeler mellom kjøkken og stue samt være i benkehøyde. Inger kom frem til en utrolig flott løsning. Peisen nytes fra spisekrok, arbeidsplass på kjøkkenet og stuen, den er enkel og stilig samtidig som den oser av hygge. 

Kjøkkenet fikk en U-løsning istedetfor vinkel. Overskap med innebygd vifte ble fjernet og erstattet med hyller og stålvifte, noe som ga et mye lettere uttrykk.

Vi er kjempefornøyd med Ingers løsninger. Hun er dyktig og profesjonell og ikke minst hyggelig og behagelig å samarbeide med. 
Inger anbefales på det sterkeste! 

Vennlig hilsen 
Toril & Mats

LEILIGHET I TØNSBERG


ENEBOLIG I DRAMMEN

Vi kjøpte oss et gammelt hus fra 1950-tallet, som trengte omfattende renovering og oppussing. Dette innebar også riving av noen vegger, flytting av dører osv. Mannen i huset er håndverker, slik at vi var i stand til å gjennomføre det meste av arbeidet selv. Men vi fant likevel fort ut at det ville lønne seg å få hjelp i form av kvalifiserte råd og tips av en interiørarkitekt til smarte romløsninger, anbefaling og plassering av belysning, fargevalg m.m. 

Våren 2017 la vi oppdraget ut på Mitt Anbud, og vi fikk en lang rekke svar fra interesserte interiørarkitekter, hvorav vi inviterte to hit på befaring, deriblant Floorplan. Vi endte opp med å velge Floorplan av flere grunner, bl.a. ut ifra tidligere anmeldelser, konkurransedyktige priser og vår ambisjon om å benytte oss av firmaer i vårt distrikt for å støtte opp om lokalt næringsliv. Men først og fremst valgte vi nok Floorplan på grunn av en vellykket og hyggelig befaring.

Inger Faye i Floorplan var veldig engasjert fra vårt første møte, hun ga klare råd og var generelt tydelig i sine tilbakemeldinger. Floorplan var dessuten fleksibel og tilbød oss fastpris på å tegne barnas soverom samt timespris på anbefaling av plassering av lyskilder m.m. Helt konkret gikk vi da fra rom til rom, mens Faye pekte på hvor spotter og lamper burde monteres, og oppga anbefalte avstander mellom lampene og avstand til vegger. Vi fulgte rådene og ble svært fornøyde med resultatet!

Fortsatt gjenstår en del arbeider i huset vårt, og jeg har allerede vært i kontakt med Floorplan for mer bistand Vi kan anbefale Floorplan på det aller varmeste!

Nina Ludvigsen


Floorplan (Inger Faye) har lagd plantegninger med tilhørende snittegninger av kjøkken og bad, og belysningsplan til vårt oppussingsprosjekt av en hel etasje. Inger har kommet med gode og konstruktive forslag og innspill i prosessen, og har samtidig lyttet til og tilpasset seg våre ønsker og behov. 

Inger har levert til avtalt tid og pris, og vi kan trygt anbefale Floorplan som samarbeidspartner til oppussingsprosjekter og lignende.

 Øystein Myrmo

ENEBOLIG PÅ JAR


Da vi høsten 2016 skulle oppgradere leiligheten vår (100 kvm) v.h.a. Nye farger, ny belysning og kanskje med annen møblering, - besluttet vi å benytte oss av profesjonelle krefter.

Valget falt på Floorplan v. Inger Faye. Hun er proff, kreativ, effektiv og leverer til avtalt tid. At hun også er hyggelig å samarbeide med er nesten en forutsetning for å oppnå et godt resultat. Det er med glede vi gir henne våre beste anbefalinger".

 Trine og Tom Larem

LEILIGHET PÅ MAJORSTUA


Vi har kontaktet Inger Faye etter å ha sett resultatet av hennes interiørarkitektarbeid i lokaler i en bedrift og spurt etter kontaktinfo for å spørre om hun kan bistå med rådgivning til private personer. Heldigvis, kunne Inger Faye tilby oss akkurat det vi var ute etter.

Inger Faye har vært på hjemmebesøk hos vår familie og vi har benyttet oss av konsultasjonstimer i forbindelse med oppussing. Vi trengte hjelp og rådgivning innenfor fargevalg på vegger, parkett, samt løsninger innen interiør.

Vi opplevde at Inger Faye var veldig imøtekommende når det gjelder å høre på våre ønsker og smak og klarte på veldig balansert måte kombinere våre behov med profesjonelle råd som en interiørarkitekt kan gi. Vi har realisert de fleste rådene og er veldig fornøyd med sluttresultatet, Inger har også vært veldig responsiv på presiserende spørsmål vi har hatt i etterkant av møtene og det har vi satt stor pris på.

 MVH Familien Svendsen

LEILIGHET I NYDALEN