KONTAKT


 

Faye Interiørarkitekter tilbyr interiørarkitekttjenester i Oslo, Asker, Bærum og omegn til private og offentlige miljøer.

Selskapet ledes av interiørarkitekt Inger Faye, med studier i interiørarkitektur, og økonomi fra Handelshøyskolen BI. Inger har mange års erfaring fra ett av Oslo´s mest anerkjente interiørarkitektfirmaer, i prosjekter innenfor både privatboliger og næringsbygg. Inger har også tidligere erfaring fra eiendomsbransjen og prosjektering av ferieboliger.

I teamet jobber også Ida Engh, med en bachelorgrad i retail design fra Westerdals Oslo og NABA i Milano, samt flere års erfaring med innredning og eksponeringsdesign.

Faye Interiørarkitekter samarbeider med utvalgte leverandører innenfor fagene møbelsnekker, møbeltapetserer og interiørsøm. Vi leverer digitale byggetegninger og 3D-illustrasjoner som utføres i ArchiCAD.

 
 
INTERIØRARKITEKT OSLO ASKER BÆRUM

INGER FAYE
INTERIØRARKITEKT OG DAGLIG LEDER

telefon: +47 900 49 513
e-post: inger@fayeinterior.no

Ida Engh.jpg

IDA ENGH
INTERIØRARKITEKT OG RETAIL DESIGNER BA

telefon: +47 481 40 715
e-post: ida@fayeinterior.no

 
 
 

 

Vi kommer gjerne til deg for en prat om dine planer. Du har da mulighet til å beskrive dine ønsker, og vi kan sammen planlegge veien videre. Kontakt oss på telefon eller e-mail for en gratis, uforpliktende befaring!

 

 

kontakt faye interiørarkitekter:

+47 900 49 513
info@fayeinterior.no

Nedre Slotts gate 15, 0157 Oslo
Org.nr: 995814838

Fornavn og etternavn