SVEITERHUS FRA 1910

stue detaljer sofa stoler interiørdesign oslo
 
 

I et sveitserhus fra 1910, var ønsket å flytte stue, kjøkken og spisestue opp i andre etasje for å få full glede av sjøutsikten, den flotte utsikten i området rundt og lyset.

Alt ble revet innvendig, trappen til andre etasje flyttet til senter av huset, og åpnet opp til saltaket.

Huset fikk en stor velkommende hall, soverom, bad, vaskerom og bod i første etasje, og en trapp opp til andre etasje i hjertet av huset. Andre etasje ble et stort, åpent rom med klare soneinndelinger for kjøkken, spisestue, stue og kontor, og en lang, dyp sittebenk for lesing.

PROSJEKTINFORMASJON
Prosjekt:
Enebolig
Sted: Nærsnes
Omfang: Totalrenovering
År: 2015

 
 
stue 4 hus sitteplass sofa interiørarkitekt oslo.jpg
stue 1 detaljer interiørarkitektur oslo.jpg
 
 

Plassbygget innredning på hele nordveggen med mye oppbevaringsplass, bestående av både skap og skuffer. Innredningen er malt sort.

 
 
Interiør dekor spisestue.jpg
spiseplassen hus interiørarkitekt oslo.jpg
 
 
stue hus oversiktsbilde interiørarkitekter oslo.jpg
kontor 1 detalj hus interiørarkitekt oslo.jpg
 
 
 
 
stue 3 sitteplass hus interiørdesign interiørarkitekter oslo.jpg
peis moderne hus interiørdesign oslo.jpg
 
trapp detaljer interiørarkitektur oslo .jpg