ENEBOLIG PÅ NÆRSNES

Stue+interi%C3%B8r+belysning.jpg
 
 

Huset trengte

Hovedetasjen fikk en mer åpen løsning hvor kjøkkenet ble innlemmet i resten av etasjen, en hyggelig lekeplass ved kjøkkenet for minstemann, nye store vinduer fra gulv til tak samt to nye vinduer i stuen og i entréen, og en ny bredere trapp opp til andre etasje og ned til kjelleren. Det ble også plass til et toalett ved entréen.

Hyggelig prosjekt og hyggelig kunde!

PROSJEKTINFORMASJON
Prosjekt
: Enebolig
Sted: Nærsnes
Omfang: Renovering stue, spisestue, kjellerstue, vaskerom og entré
År: 2018

 
 
Hus spisestue interiør+design.jpg
Hjem interiør spisestue interiørarkitekt oslo.jpg
 
 
Hjem interiør trapp belysning oslo.jpg
Hjem interiør stue interiørarkitekt oslo.jpg
 
 

De to store bildene av forfedrene fikk hovedplassen i kjellerstuen. Gulvet ble skiftet ut, alt listverk byttet ut med spesialdesignede lister, og veggene malt i en dyp, lun blå-rød farge. Nye spots i taket belyser bilder og gir en god atmosfære i rommet.

 
 
Hjem interiør kjellerstue interiørarkitekt oslo.jpg
Hjem interiør kjellerstue interiørdesign oslo.jpg
 
 
Hjem interiør kjellerstue interiørarkitekt asker..jpg
 
 
 

Vindfanget ble fjernet og åpnet opp for en romslig og velkommen entré. Nye garderobeskap langs hele den ene veggen ble montert, og søylen ble kledt med speil for å ikke bli for dominerende i rommet. Dette ga også en ekstra romvirkning.

 
 
Hjem interiør hall interiørarkitekt oslo.jpg
Hjem interiør entré interiørarkitekt oslo.jpg
Hjem interiør entré interiørarkitekt asker.jpg

Vaskerom med alle fasiliteter, også uttrekkbart strykebrett.

Hjem interiør hall interiørarkitekt oslo
 
 
Hjem interiør vaskerom interiørarkitekt oslo.jpg
Hjem interiør vaskerom interiørarkitekt bærum..jpg