ENEBOLIG PÅ BEKKESTUA

Hjem kjøkken interiørdesign interiørarkitekt oslo .jpg
 
 

Huset hadde en upraktisk løsning hvor mye areal gikk med til gang uten at det gav noe oppbevaringsplass. Kjøkkenet var innelukket og avstengt fra spisestue og stue. Hovedetasjen manglet også et toalett. Trappene trengte et ansiktsløft, og var for smale.

Hovedetasjen fikk en mer åpen løsning hvor kjøkkenet ble innlemmet i resten av etasjen, en hyggelig lekeplass ved kjøkkenet for minstemann, nye store vinduer fra gulv til tak samt to nye vinduer i stuen og i entréen, og en ny bredere trapp opp til andre etasje og ned til kjelleren. Det ble også plass til et toalett ved entréen.

Hyggelig prosjekt og hyggelig kunde!

PROSJEKTINFORMASJON
Prosjekt
: Enebolig
Sted: Bekkestua
Omfang: Totalrenovering hovedetasje
År: 2017

 
 
Hjem kjøkken detaljer interiørarkitekt oslo .jpg
Hjem interiør kjøkken interiørarkitekt oslo.jpg
 
 
Hjem interiørarkitekt oslo privat detaljer.jpg
Hjem interiørarkitekt spisestue oslo privat.jpg
 
 

To nye store vinduer fra gulv til tak gir mye ekstra lys inn til det nye kjøkkenet. Et nytt vindu mellom lekeplass og entré gir gjennomlys til lekeplassen, som også har sittebenk med skuffer til oppbevaring av leker.

 
 
Hjem spiseplass interiørarkitekt oslo privat.jpg
Hjem spiseplass fra stue interiørarkitekt oslo.jpg
 
 
Hjem stue interiørarkitekt oslo .jpg

Tegninger og 3D-illustrasjoner:

OPPRINNELIG PLAN

OPPRINNELIG PLAN

Hjem gang interiørarkitekt oslo privat.jpg

NY PLAN

NY PLAN

 
 
Rendering enebolig Bekkestua.jpg
Rendering entre 1 Bekkestua.jpg
Rendering entre Bekkestua 1.jpg
 
 
Rendering kjøkken Bekkestua.jpg