Skap atmosfære med RWB-teknologi

Artemide Gople.jpg
 

Denne vakre, enkle lampen i glass er munnblåst og fremstilt i henhold til en tradisjonell Veneziansk produksjonsteknikk. En LED-RWB-belysningsteknologi (red-white-blue) bidrar til optimale forhold for mennesker og gode vekstforhold for planter. Lampene fåes i hvit, blå, bronse, kobber og sølv overflate. Lyskildene er varmhvit (2700K) og multifarget. Beleggteknologien er den mest miljøvennlige metoden for denne typen av metalloverflatebehandling. Fargen er mer transparent på den nedre delen av glasset.

Lampene heter Gople og er designet av BIG, Bjarke Ingels Group, for Artemide. De ble tildelt prisen Best-of-Year Award 2018 fra Interior Design for lampen. Gople har også vunnet “The Muuuz International Awards” (MIAW). RWB-belysningsteknologien er utviklet av Artemide.

 
Artemide Gople 2.jpg