Nye farger 2018 fra Farrow & Ball

 
FARROW & BALL - DE NIMES

FARROW & BALL - DE NIMES

FARROW & BALL - BLAZER

FARROW & BALL - BLAZER

FARROW & BALL - DOWN PIPE

FARROW & BALL - DOWN PIPE

Fargen De Nimes er en av de nye hos Farrow & Ball denne høsten. Det er en blå-grønn farge med en god del sort, som gjør at den blir spennende og gir rommet karakter! Fargen er inspirert fra arbeidsklær fra den franske byen Nîmes og er en denim-blå fargetone. Det kan være en morsom “fun fact” å fortelle hvis du har lyst til å male den på veggen hjemme! 


FARROW & BALL - LIGHT BLUE

FARROW & BALL - LIGHT BLUE

FARROW & BALL - SCHOOL HOUSE WHITE

FARROW & BALL - SCHOOL HOUSE WHITE

FARROW & BALL - CHARLESTON GREY

FARROW & BALL - CHARLESTON GREY

School House White er en myk og varm nyanse av hvit. Denne hvitfargen er tidløs, og er en flott farge å bruke i hjemmet. Navnet kommer av at fargen minner om hvitfargen som ofte bruktes på eldre skoler. Dette kan være en hvitfarge hvis du ønsker en varmere atmosfære enn det ren hvit gir!


FARROW & BALL - PAEAN BLACK

FARROW & BALL - PAEAN BLACK

FARROW & BALL - PREFERENCE RED

FARROW & BALL - PREFERENCE RED

FARROW & BALL - GREEN BLUE

FARROW & BALL - GREEN BLUE

Paean black er også en av de nye fargene fra Farrow & Ball. Denne rødbaserte sortfargen gir en intim følelse i moderne hjem. Dette er en flott farge å bruke hvis du ikke vil ha en helt sort overflate, men myke den opp med et varmt innslag. Verdt å teste ut hvis du vil ha en litt annerledes vri på en mørk vegg!